''Είμαι σε μία Αποστολή για τη Μεταμόρφωση

της Σχέσης του Ανθρώπου με την Εργασία και την Υγεία του!''

Πάνος Αξιομάκαρος

 

  

Σπούδασε πολιτικός μηχανικός και οικονομολόγος. Εσωτερική καθοδήγηση, όμως, τον ώθησε αρχικά στην κλασική ψυχολογία και στη συνέχεια στην ενεργειακή ψυχολογία, όπου αφιερώθηκε αποκλειστικά. Ίδρυσε και διευθύνει από το 1989 το Ινστιτούτο Έρευνας Σκέψης & Συμπεριφοράς, και είναι international faculty member του Prenatal University. Ήταν εκπρόσωπος στην Ελλάδα και Κύπρο του University of Wisconsin SP-ELI όπου δίδαξε Διαισθητικό Μάνατζμεντ.

Αφιερώθηκε δημιουργώντας το επιστημονικό πλαίσιο της υπερψυχολογίας και διαισθητικά προσέλαβε τις σχετικές γνώσεις και υλοποιεί μεταξύ άλλων τις μεθόδους: ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΔΙΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΔΙΝΗ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ, INTERNET BUSINESS THERAPY (IBT) και OLYMPIAN LIFE COACHING (OLC). Επίσης προσφέρει ως ανεξάρτητος σύμβουλος το ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Οι μέθοδοι του διατυπώνονται στα συγραφικά του έργα Η Τέχνη της Μάθησης, Το Σκεψιγράφημα και Η Κβαντική Δίνη Μεταμόρφωσης. 

Εκλεγμένο μέλος του International Expert Advisory Committee on the Alzheimer's Report of the European Institute of Women's Health. Φιλοξενεί στο γραφείο του στην Αθήνα το EGG, του Global Consciousness ProjectΩς σύμβουλος διοίκησης ήταν συντονιστής του αναδόχου του έργου σίτισης του ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004. Δημιούργησε το GENIUS-LAB.

Εισηγητής σεμιναρίων σε Οργανισμούς (ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΕΔΕ, ΕΛΚΕΠΑ, ΚΕΚΑ, HELEXPO, EBEA, ΕΒΕΠ, ΛΕΚΠ, κ.α ) και εταιρείες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό (Allianz, ΗΛΙΟΣ, HELVETA, GENERALI, LIFE, NN, NatWest, BANQUE PARIBAS, Nestlé, ΔΕΛΤΑ, BRITISH AIRWAYS, ΕΠΙΠΛΟ, Pepsico, ΑΛΠΙΝΟ, 3Μ, ΦΙΛΚΕΡΑΜ-JOHNSON, AYTO-STAR, ΜΥΛΟΣ, Ε.Ι., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΟΝ, UIS, FNDS, 192-ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ κ.α)

Προσφέρει καθημερινά αποτελεσματική ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλές σε επιχειρηματίες, ιδιώτες και παιδιά. 'Εχει βραβευθεί με το Χρυσό Βραβείο Ποιότητας της Διεθνούς Εκθέσεως του Ζαγκρεμπ. Η εργασία του παρουσιάστηκε από τα ΜΜΕ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

scd logo

Ακούστε το ηχομήνυμα μας

Προηγούμενα Σεμινάρια

Σεμινάρια για το Νέο Σύστημα Διοίκησης επιχειρήσεων Managing Chaos - 2000 

Σύμφωνα με την θεωρία του Χάους, τίποτα στον κόσμο των επιχειρήσεων δεν είναι τυχαίο! Όλη η αταξία και φαινομενική αδυναμία πρόβλεψης είναι φυσικά προϊόντα εντελώς καθορισμένων διαδικασιών. Ο άνθρωπος, η αγορά, οι επιχειρήσεις είναι «μη γραμμικά συστήματα» και πρέπει, ιδιαίτερα σήμερα στην εποχή των γρήγορων αλλαγών, να ελέγχονται και να διευθύνονται με τη χρήση των «εργαλείων» της χαοτικής θεωρίας. Σε αντίθεση με την αντίληψη ότι έχουμε περιορισμένο έλεγχο των γεγονότων, η χαοτική θεωρία αποκαλύπτει στον μάνατζερ τα ευαίσθητα σημεία ελέγχου των δράσεων και του δίνει τη δυνατότητα να παρέμβει έγκαιρα και αποτελεσματικά. 

Chaotics International Fotor

Η μέθοδος “N.phy.R” είναι μία αποκλειστική μέθοδος έρευνας, με τη βοήθεια της οποίας ο μάνατζερ αποκτά το σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να γνωρίζει τη δυναμική - το μέλλον - που κρύβουν τα τρέχοντα στοιχεία μέτρησης και η συμπεριφορά της αγοράς - κάτι που δεν προκύπτει από τις καθιερωμένες «γραμμικές» μεθόδους έρευνας.

FrontPage

Παρουσίαση Βιβλίου «Η Τέχνη της Μάθησης»

Texni tis Mathisis

Σεμινάρια Διαισθητικού Μάνατζμεντ - Γερμανία 1992 

I UND Vis. M.coverpageIntutiveManag4