''Είμαι σε μία Αποστολή για τη Μεταμόρφωση

της Σχέσης του Ανθρώπου με την Εργασία και την Υγεία του!''

EMOCINEMA

Αναρωτηθήκατε αν θα ήταν ποτέ δυνατόν να απολαύσετε συνειδητά – μόνοι σας ή με παρέα – κάποια ταινία, για την οποία θα γνωρίζατε προκαταβολικά τη Συναισθηματική της Ποιότητα;

emocinema-webΣήμερα είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να απαντήσουμε στο ερώτημά σας καταφατικά. Ναι, σήμερα είναι δυνατόν να παρακολουθήσετε ταινίες με συγκεκριμένη (θετική) Συναισθηματική Ποιότητα. Ταινίες που θα μας κάνουν να νοιώσουμε μετρήσιμα πιο όμορφα, πιο ευτυχισμένοι, από μόλις πριν λίγη ώρα.

 

Σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Έρευνας Σκέψης & Συμπεριφοράς και τη χρήση της επιστημονικής μεθόδου EMOGRAM®, μπορούμε πια να γνωρίζουμε, πριν αποφασίσουμε πια ταινία θα παρακολουθήσουμε, πόσο πιο ευτυχισμένοι θα είμαστε μετά την παρακολούθηση της συγκεκριμένης ταινίας.

 

Στο Emo-Cinema® ανήκουν ταινίες που αλλάζουν θετικά τη διάθεσή μας. Το κοινό χαρακτηριστικό αυτών των ταινιών είναι η ικανότητά τους να εμπνέουν, να παρακινούν και να εξυψώνουν. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε, ότι το περιεχόμενο της συνείδησης βοηθά στη μορφοποίηση της πραγματικότητας και της αντίληψης του κόσμου. Με αυτά στη σκέψη μας, γιατί να μην επιλέξουμε ταινίες που μας παρακινούν και μας εμπνέουν;

 

Κάθε ταινία τουEmo-Cinema® προβάλλεται σε κεντρική αίθουσα προβολής (με υπότιτλους). Πριν την προβολή της ταινίας γίνεται ζωντανή εισαγωγή στο θέμα και πρόταση θέασης της ταινίας για μεγαλύτερη πνευματική εμπειρία. Μετά την προβολή της ταινίας ακολουθεί διαλογική συζήτηση.

 

Εφόσον επιθυμείτε να γίνεται μέλη του Emo-Cinema® παρακαλούμε να συμπληρώσετε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, συμπληρώνοντας στο Θέμα "emo-cinema", για να σας ενημερώσουμε πότε και που θα γίνουν οι προβολές των ταινιών που θα ακολουθήσουν. 

 

 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος
 1. Όνομα(*)
  Όνομα
 2. Επίθετο(*)
  Συμπληρώστε Επίθετο
 3. E-mail(*)
  Invalid email address.
 4. Τηλέφωνο(*)
  Συμπληρώστε τηλέφωνο
 5. Θέμα(*)
  Συμπληρώστε Θέμα
 6. Μήνυμα
  Invalid Input
 7.