''Είμαι σε μία Αποστολή για τη Μεταμόρφωση

της Σχέσης του Ανθρώπου με την Εργασία και την Υγεία του!''

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ

 

Book HeavenlettersTo βιβλίο της Gloria Wendroff, “Heavenletters Επιστολές Αγάπης από τον Θεό” που προλογίζει ο Bernie Siegel, M.D. είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο που χρησιμοποιείτε σήμερα παγκοσμίως για να εμψυχώσει τους ανθρώπους που περνούν μέσα από τα στάδια της κατάθλιψης ώστε να βγουν νικητές.

 Κάποιες Θερμές Κριτικές Αναγνωστών μέσα απο το βιβλίο,

“Τα Heavenletters δεν αποτυγχάνουν ποτέ να ανοίξουν την καρδιά μου και να αφήσουν το θείο φως και την αγάπη να λάμψουν μέσα της. Τι γλυκιά, και θεραπευτική ευλογία!”

 Cindy Buck, Συγγραφέας, God, is that you?

“Η δόνηση της αγάπης, της συμπόνιας, της ελπίδας, της χαράς, της συγχώρεσης, και της ενοσύνης κυριολεκτικά  κατακλύζει την καρδιά μου κατά τη διάρκεια και μετά από την ανάγνωση των Heavenletters.” 

Allan Silberhartz, Παραγωγός, Bridging Heaven and Earth TV Show

“Η σύντροφος μου και εγώ μελετούμε το φαινόμενο της συνείδησης από καιρό, αλλά τίποτα τόσο βαθύ όσο τα Heavenletters δεν έφθασε στις καρδιές μας ούτε συμφιλίωσε τους νόες μας. Καθαρή αλήθεια πέρα ως πέρα. Αγάπη που μιλά ως αλήθεια. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα που προκαλούνται από αυτές τις σκέψεις του ΘΕΟΥ. Αφηνόμαστε στην απόλυτη ηρεμία των νοών μας και την αντήχηση της αγάπης στις καρδιές μας.” 

Peter Slane, D.C., N.D

“Στο βιβλίο A Course in Miracles αναφέρεται ότι η φωνή του θεού θα μιλήσει άμεσα σε εμάς. Τα Heaveletters εκπληρώνουν την υπόσχεση.”

Dr. Mawiyah Clayborne, Συγγραφέας, How to Remember Your Bliss

“Εάν πάντα επιθυμούσατε να σας έστελνε ο θεός απλά μια επιστολή και να απαντούσε σε όλες τις ερωτήσεις σας - και ποιος δεν το επιθυμεί - τότε πρέπει να Διαβάσετε τα Heavenletters. Κάθε επιστολή φθάνει τυλιγμένη με Αγάπη και παραδίδεται κατευθείαν στην καρδιά μας. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα κάθε επιστολής είναι ότι διαφωτίζει, εμπνέει, ενθαρρύνει, ηρεμεί και ευχαριστεί. Οι επιστολές και οι απαντήσεις έχουν καταφθάσει, εκείνο που πρέπει να κάνετε είναι να τις διαβάσετε και να αφήστε να λειτουργήσει η μαγεία τους στη ζωή σας.”

 Beca Lewis, Συγγραφέας, Living in Grace: The Shift to Spiritual Perception 

 

Πρόλογος

Γεια σας, είμαι ο Δρ. Bernie Siegel και είναι τιμή μου που κάνω την εισαγωγή στις επιστολές αγάπης από τον θεό, τα HeavenlettersTM. Ορισμένοι από εσάς μπορεί να γνωρίζετε ήδη το έργο και τα βιβλία μου, το πιο γνωστό από τα οποία είναι το Love, Medicine & Miracles και το πιο πρόσφατο (αν και όχι το τελευταίο) το How to Heal.
Είμαστε όλοι κομμάτια του παζλ της Δημιουργίας και καθένας μας είναι απαραίτητος για την ολοκλήρωση του παζλ. Εάν σκεφτούμε την κατάσταση του κόσμου μας μετά από τόσο καιρό, γίνεται προφανές πως η ολοκλήρωση του παζλ δέν είναι εύκολη υπόθεση. Όμως, με τη βοήθεια του Θεού, πιστεύω ότι μπορούμε να το κατανοήσουμε και να το ολοκληρώσουμε με αγάπη. Μου φαίνεται παράλογο που έχουμε αφαιρέσει τη λέξη <<Θεός>> από παντού. Και μου αρέσει που η Gloria αποκαλεί τον θεό ξεκάθαρα <<Θεό>> καθώς και ο θεός μας μιλά αυτήν ακριβώς τη στιγμή. 

Δεν θεωρώ τον Θεό ως κάποιον που κάθεται σε ένα μέρος και διευθύνει την κυκλοφορία! Στην πραγματικότητα, ο θεός είναι απερίγραπτος. Η σοφία Του, όμως, είναι διαθέσιμη σε όλους μας. Τα μεγάλα επικά έργα μαρτυρούν ότι μπορούμε να ακούσουμε το Λόγο του Θεού. Η καμπαλά μιλά ακριβώς για αυτό που γίνεται στα heavenletters. Η Αικατερίνη τις Σιένας, που έζησε τον 14ο αιώνα, απηύθυνε διάφορες ερωτήσεις στον θεό και έλαβε απαντήσεις και επεξηγήσεις. Ονόμασε τους διαλόγους αυτούς <<η γέφυρα>>. Οι συζητήσεις της με τον Θεό δημοσιεύονται στο βιβλίο The Dialogue. 

Η Αικατερίνη έλεγε πως ήταν σίγουρη ότι ήταν ο Θεός που της μιλούσε, λόγω της ευνοϊκής επίδρασης που ασκούσε αυτός ο διάλογος. Μερικές φορές αναρωτιέμαι μήπως η Gloria είναι μετενσάρκωση της Αικατερίνης. Εάν θα έπρεπε να προσπαθήσω να περιγράψω το Απερίγραπτο, θα έλεγα ότι ο Θεός είναι η ευφυής και συνειδητή ενέργεια αγάπης.
Τα Heavenletters εργάζονται στο επίπεδο της συνείδησης και σοφίας της καρδιάς, όχι στο επίπεδο της νόησης και σοφίας του εγκεφάλου.
Όπως καταδεικνύουν οι μελέτες, η καρδιά περιέχει νευρικά κύτταρα παρόμοια με τα εγκεφαλικά και τα ενδοκρινή.  Η καρδιά είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία αντλία, πιστέψτε με. Μιλώ ως γιατρός και επιστήμων.
Η καρδιά είναι ο ομφάλιος λώρος που συνδέει το πνευματικό και το φυσικό, την ψυχή και τον πεπερασμένο κόσμο. Τα Heavenletters είναι ένας τέτοιος ομφάλιος λώρος.
Όταν ακούμε τον λόγο του Θεού, φέρνουμε ενέργεια, συνείδηση, αγάπη και φως στον εαυτό μας και τους άλλους. Το φως του Θεού δεν παύει ποτέ να υπάρχει και είμαστε όλοι φωτοδότες όπως τα άστρα, αθάνατοι. Φωτίζουμε το σκοτάδι ώστε να βρουν και άλλοι τον δρόμο τους, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που τα άστρα βοηθούσαν τους πρωτοπόρους να βρίσκουν τον δικό τους. Ένας ραβίνος είχε πει πολύ παλιά ότι ο άνθρωπος δημιουργήθηκε για να εξυψώσει τους ουρανούς. Γιατί όχι; Ποιος ξέρει τι μπορούμε να δώσουμε και να κάνουμε; 

Θα έρθει κάποια μέρα που η αγάπη μας θα αγκαλιάζει όλη την ανθρωπότητα και θα ζούμε την Ενοσύνη του Θεού. Μια μέρα, όχι Θεού Θέλοντος, αλλά ανθρώπου θέλοντος, η Γη θα είναι όπως τα Ουράνια και θα υπάρχει ειρήνη και καλή θέληση στον άνθρωπο.
Είσαι έτοιμος για την περιπέτεια σου με τον Θεό. Μέσα σε αυτήν, εσύ είσαι ο ήρωας. Άκουσε προσεκτικά. Σε αφήνω στο ταξίδι σου, μια και καθένας πρέπει ο ίδιος να βρει το σεντούκι του με τον θησαυρό.
Με την ευλογία του Θεού, Πήγαινε να βρεις τον Θησαυρό και να τον φέρεις πίσω για το καλό όλων.
Πορεύου εν ειρήνη και όπως έγραψε και ο John Lennon: “Imagine all the people…Φαντάσου όλους τους ανθρώπους να ζουν το σήμερα. Ίσως με πεις ονειροπόλο, αλλά δεν είμαι ο μόνος. Ελπίζω μια μέρα να γίνεις κι εσύ όπως εγώ και ο κόσμος να ζει ενωμένος.

 

Bernie S. Siegel, M.D.
Woodbridge, Connecticut