''Είμαι σε μία Αποστολή για τη Μεταμόρφωση

της Σχέσης του Ανθρώπου με την Εργασία και την Υγεία του!''

Οι επιβάτες γίνονται πιό ευτυχισμένοι!

 

Aegean Airlines Fotor

Η Abela Hellas Catering Services, απο τις εγκαταστάσεις της στο διεθνή Αερολιμένα Αθηνών <<Ελευθέριος Βενιζέλος>>, προσφέρει πολλαπλές υπηρεσίες catering που ικανοκοποιούν τις επιθυμίες των επιβατών. Οι συνεχείς και αυστηροί έλεγχοι υγιεινής διασφαλίζουν την ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών με παγκόσμια καταξίωση. 

 

Στην Abela Hellas Catering Services, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Έρευνας Σκέψης και Συμπεριφοράς, μετρήσαμε με την μέθοδο Emogram, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα συναισθήματα και την Συναισθηματική Ποιότητα επιβατών πρίν και μετά την κατανάλωση γευμάτων τα οποία παρασκευάζονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις. 

 

Η κατανάλωση κάποιου γεύματος προκαλεί στο άτομο μία σχετική τροποποίηση των συναισθημάτων και την μεταβολή της Συναισθηματικής Ποιότητας του. Η σύνθεση κάθε γεύματος δεν είναι πια τυχαία ούτε μια υποκειμενική απόφαση, αλλά προκύπτει απο επιστημονική έρευνα για την θετική επιρροή που το γεύμα θα έχει στην συναισθηματική κατάσταση του επιβάτη. 

 

Η Abela Hellas Catering Services σήμερα γνωρίζει και ανακοινώνει ότι οι επιβάτες της AEGEAN AIRLINES γίνονται μετρήσιμα πιο ευτυχισμένοι μετά την κατανάλωση γευμάτων τα οποία παρασκευάστηκαν με αγάπη, προσοχή και φροντίδα.