''Είμαι σε μία Αποστολή για τη Μεταμόρφωση

της Σχέσης του Ανθρώπου με την Εργασία και την Υγεία του!''

Οι επιβάτες γίνονται πιό ευτυχισμένοι!

 

Aegean Airlines Fotor

Η Abela Hellas Catering Services, απο τις εγκαταστάσεις της στο διεθνή Αερολιμένα Αθηνών <<Ελευθέριος Βενιζέλος>>, προσφέρει πολλαπλές υπηρεσίες catering που ικανοκοποιούν τις επιθυμίες των επιβατών. Οι συνεχείς και αυστηροί έλεγχοι υγιεινής διασφαλίζουν την ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών με παγκόσμια καταξίωση. 

 

Στην Abela Hellas Catering Services, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Έρευνας Σκέψης και Συμπεριφοράς, μετρήσαμε με την μέθοδο Emogram, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα συναισθήματα και την Συναισθηματική Ποιότητα επιβατών πρίν και μετά την κατανάλωση γευμάτων τα οποία παρασκευάζονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις. 

 

Η κατανάλωση κάποιου γεύματος προκαλεί στο άτομο μία σχετική τροποποίηση των συναισθημάτων και την μεταβολή της Συναισθηματικής Ποιότητας του. Η σύνθεση κάθε γεύματος δεν είναι πια τυχαία ούτε μια υποκειμενική απόφαση, αλλά προκύπτει απο επιστημονική έρευνα για την θετική επιρροή που το γεύμα θα έχει στην συναισθηματική κατάσταση του επιβάτη. 

 

Η Abela Hellas Catering Services σήμερα γνωρίζει και ανακοινώνει ότι οι επιβάτες της AEGEAN AIRLINES γίνονται μετρήσιμα πιο ευτυχισμένοι μετά την κατανάλωση γευμάτων τα οποία παρασκευάστηκαν με αγάπη, προσοχή και φροντίδα. 

 

 

Ζούμε σε ένα Matrix!"Ζούμε σε ένα Matrix...η ανατροπή είναι ζήτημα χρόνου"
 

Απόσπασμα συνέντευξης του Μάνου Δανέζη. 

Ερώτηση δημοσιογράφου: Μιλάτε για μια επιστημονική επανάσταση συνδεδεμένη με ένα καινούργιο πολιτισμικό ρεύμα, το οποίο μπορεί να αλλάξει το σύγχρονο κόσμο. Τι «ευαγγελίζεται» το ρεύμα αυτό και που συνίσταται η νεωτερικότητά του, το καινούργιο; Ένα θεμελιώδες ερώτημα είναι το με ποιόν τρόπο επιδρά το περιεχόμενο της επιστημονικής σκέψης στις δομές ενός πολιτισμικού ρεύματος;
Αρχικά θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι οι θετικές επιστήμες και σε προέκταση ο πυλώνας της επιστήμης, δεν θεμελιώνονται πάνω σε πειραματικά αποδεδειγμένες έννοιες, όπως αφήνουμε πολλές φορές να εννοηθεί. Οι βάσεις των θετικών επιστημών είναι οι έννοιες της «ύλης», του «χρόνου», και του «χώρου».
Όμως οι έννοιες αυτές, όπως γνωρίζουμε, δεν είναι ούτε χειροπιαστές ούτε αντικειμενικά προσδιορισμένες αλλά, φιλοσοφικά κατηγορούμενα προσδιοριζόμενα με διαφορετικούς τρόπους, σε διαφορετικές εποχές από διαφορετικούς πολιτισμούς. Το πολύ σημαντικό όμως είναι ότι, οι έννοιες αυτές δεν αποτελούν τη βάση μόνο του πυλώνα της επιστήμης ενός πολιτισμικού ρεύματος αλλά και των άλλων δύο πυλώνων του, εκείνων της θρησκευτικότητας και της κοινωνικής φιλοσοφίας. Επακόλουθο αυτού του γεγονότος είναι ότι, αν ανατραπεί το εννοιολογικό περιεχόμενο των εννοιών της «ύλης», του «χρόνου» και του «χώρου» καταρρέει ολόκληρο το πολιτισμικό οικοδόμημα μιας κοινωνίας.
Η ανατροπή αυτή είναι προνόμιο των θετικών επιστημών και έχει επιτευχθεί από την σύγχρονη επιστημονική σκέψη. Ως εκ τούτου, η ανατροπή και η αλλαγή του δυτικού πολιτισμικού ρεύματος είναι ζήτημα χρόνου. Η μεγάλη αυτή επιστημονική επανάσταση, που θα σχηματοποιήσει σε νέες βάσεις τις κοινωνικές διοικητικές δομές, στηρίζεται σε δύο νέες βασικές αλήθειες, επιστημονικά τεκμηριωμένες τόσο θεωρητικά όσο και πειραματικά.
Η πρώτη αλήθεια αναφέρεται στην αποκάλυψη του τι είναι στην ουσία αυτό το οποίο ονομάζουμε αντικειμενική πραγματικότητα και σε προέκταση, τι είναι αυτό το οποίο ονομάζουμε ύλη η οποία αποτελεί το θεό του καταρρέοντος πολιτισμικού ρεύματος, στον βωμό της οποίας αλλά και των παραγώγων της, πολλές φορές θυσιάζουμε ακόμα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Η σύγχρονη επιστημονική σκέψη, μέσω της πειραματικής διαδικασίας, γνωρίζει πλέον ότι η αισθητή υλική πραγματικότητα αποτελεί μια ψευδαίσθηση της ανθρώπινης φυσιολογίας, η οποία δημιουργείται μέσα σε συγκεκριμένες περιοχές του εγκεφάλου με την βοήθεια των αισθητηρίων οργάνων μας. Η υλική πραγματικότητα δεν είναι παρά ένα matrix.

 

Βίντεο:  Η σκέψη δημιουργεί ύλη - Μάνος Δανέζης 

 

Ολόκληρο το άρθρο
Το παρόν κείμενο είναι απόσπασμα απο το άρθρο της σελίδας toperiodiko.gr, σε μία συνέντευξη του Μάνου Δανέζη, Επίκουρος καθηγητής Αστροφυσικής, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Συνέντευξη: Μαριάνθη Πελεβάνη - Συνεντεύξεις - 04/05/2014

 

 

Η θεωρία της Δίνης μέσα από την αφήγηση των ειδικών

Πρώτο Βίντεο: Η υφιστάμενη τεχνολογία - ασύρματη ηλεκτρική ενέργεια

Δεύτερο Βίντεο: Η δική μας τεχνολογία - Η θεωρία της Δίνης από τον Δρ. Ρασσελλ Μούν. 

Τρίτο Βίντεο: Η δική μας τεχνολογία - Η θεωρία της Δίνης από τον Δρ. Ρασσελλ Μούν.

Τέταρτο Βίντεο: Η δική μας τεχνολογία - Η Θεωρία της Δίνης από τον Δρ. Ρασσελλ Μούν.